Privacy
Je gegevens blijven in je browser
Alles wat je invult (persoonsgegevens, werkervaring, foto …) wordt alleen opgeslagen in de lokale opslag van je browser. Er zijn geen accounts en je cv wordt niet op onze servers bewaard.
Het maken van de pdf
Als je je cv downloadt, wordt de inhoud versleuteld naar onze server gestuurd, alleen zo lang als nodig is om het bestand te maken. Daarna wordt hij niet bewaard of hergebruikt.
Lettertypen
De lettertypen worden geladen via Google Fonts, waardoor je IP-adres naar Google gaat.
Je gegevens wissen
Gebruik de knop ‘Alles wissen’ in de editor of verwijder de sitegegevens in de instellingen van je browser.